Home » Keluargaku » You Make Me Feel Brand New

You Make Me Feel Brand New

December 2008
M T W T F S S
« Nov   Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

nyang abis nyahi

  • 83,467 hits

anti kelaparan


Banner by Goenawan Lee

jurnal

nyang abis mampir

Kupersembahkan lagu ini untuk istriku tersayang, i miss u much honey… ich vermiesse Dich sehr…

My love
I’ll never find the words, my love
To tell you how I feel, my love
Mere words could not explain
Precious love
You held my life within your hands
Created everything I am
Taught me how to live again

Only you
Cared when I needed a friend
Believed in me through thick and thin
This song is for you
Filled with gratitude and love

God bless you
You make me feel brand new
For God blessed me with you
You make me feel brand new
I sing this song ’cause you
Make me feel brand new

My love
Whenever I was insecure
You built me up and made me sure
You gave my pride back to me
Precious friend
you I’ll always have a friend
You’re someone who I can depend
To walk a path that sometime ends

Without you
My life has no meaning or rhyme
*)
Like notes to a song out of time
How can I repay
You for having faith in me

*)rada berbau syirik jadi kudu di coret, peace!


12 Comments

  1. kweklina says:

    mmmm…dingin membuatmu tambah merindukan keluarga ya!😀

  2. Ratna says:

    Walah…
    Sabar ya.

  3. Yoga says:

    Coba kamu punya sayap, pasti udah terbang pulang. Sabar Boss, sabar mbak Aini. Wish the best for both of you.😀

  4. ika says:

    lagunya apik banget mas….

  5. Ria says:

    wew…dia mellow lagi…
    sing sabar ya mas…:D

    buruan kelarin kuliahnya biar bisa cepet balik ke indonesia…hehehehehe

  6. Nug says:

    So sweet..
    Mungkin sahabatku Ario harus meminjam sayap dari beberapa bidadari yang sering mampir kerumahku untuk bisa dipakai oleh istri tercinta dan memintanya terbang kesana..🙂

  7. tridjoko says:

    “You make me feel brand new” rasanya lagu itu nancep banget di ingatan saya. Saya tidak tahu siapa penyanyi awal lagu itu, tapi waktu dinyanyiin oleh Simply Red – penyanyi kesukaan saya (dan kesukaan jutaan wanita di Singapura) – wah rasanya topp banget deh !
    Tapi ngomong-ngomong, rindu isteri kok nyanyinya “You make me feel brand new”…mestinya “I’ll be there”-nya Michael Jackson..hehehe…
    Jangan-jangan Mas Resi nggak tahu bahasa Inggris dan tahunya bahasa Jerman…hahahaha…. (becanda lho mas, jangan marah !)…
    Lagu Jerman kesukaan saya masih tetap “99 Luft Ballon” dari Nena…karena dengan lagu itu anak saya yang kecil waktu masih bayi berjingkrak-jingkrak dan bisa jalan… ajaib !!

  8. airlangga89 says:

    ini lagu saya banget lo masss… (ga’ nanyaaa!!!!) hahaa…😀
    lam knal ja dech…😉

  9. edratna says:

    Ahh Ario lagi kangen ya….
    Semoga tetap tabah ya, buat masa depan.
    Salam buat Aini

  10. Suci says:

    Hmmmmm…. so sweet..🙂

    semangat mas! buruan pulang ke Indo,, biar gak kangen lagi, hehe

  11. seli_usel says:

    . lagu nya saya banget ..

    . yang sabar iyya ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: